جلیلی:هنر رئیس جمهور ایجاد هماهنگی میان بازار سرمایه و بازار پولی است-راهبرد معاصر
پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حاج سید علاءالدین میر محمد صادقی رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود
انتخابات 1400

جلیلی:هنر رئیس جمهور ایجاد هماهنگی میان بازار سرمایه و بازار پولی است

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر ضرورت ثبات بازار سرمایه، هنر رئیس جمهور را ایجاد هماهنگی میان بانک مرکزی با بورس و بیمه مرکزی دانست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 06
کد خبر: ۹۰۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر سعید جلیلی در برنامه «رئیس جمهور و جوانان» شبکه سوم سیما رسانه ملی در پاسخ به پرسشی در خصوص برنامه دولتش برای رفع مشکل بازار سرمایه، گفت: بازار سرمایه بازاری است که مسئولیت افزایش تولید کشور را برعهده دارد، اما چرا در این بازار و اقتصادمان با مشکل مواجه ایم، چون پول بیشتر از کالا تولید شده است.
وی افزود: در ۴۷ سال گذشته پول کشورمان حدود ۴۲ هزار برابر افزایش یافته، اما کالا و تولید ملی ۱/۷ برابر افزوده شده است البته برخی آن را کمی بیش از این یعنی ۵ برابر می‌دانند، اما به هر حال فاصله این رقم با فاصله ۴۲ هزار برابری از پول ملی خیلی زیاد است.
آقای جلیلی افزود: وقتی که پول این قدر افزایش یابد و تولید افزایش نیابد مشکلاتی مانند تورم ایجاد می‌شود، اما راه حل چیست؟ افزایش تولید.
وی گفت: هدف اصلی بازار سرمایه، افزایش تولید است و باید بر این مبنا باشد اگر بازار سرمایه را دوباره تبدیل کنیم به بازاری برای سفته بازی و سوداگری، اما حتما نتیجه لازم را نخواهیم گرفت.
نامزد ریاست جمهوری افزود: اگر می‌خواهیم بازار سرمایه و بورس ثبات لازم را پیدا کند باید میان بازار سرمایه، بازار پول و بیمه هماهنگی باشد.
آقای جلیلی در بخش مقدماتی اظهاراتش در این برنامه، گفت: به عنوان فردی که در دوره جوانی و نوجوانی ام با انقلاب و دفاع مقدس هم زمان بوده است بسیار خوشحالم که با نسل جوانی مواجه ایم که با همان روحیه و انگیزه برای جهش ایران تلاش می‌کند.

وی افزود: ما فکر می‌کنیم شما جوانان می‌توانید نقش بسیار مهمی برای ایران داشته باشید و آینده از آن شماست. امیدوارم همان طور که جوانان در عرصه‌های مختلف اعم از دوران انقلاب، دفاع مقدس و پس از آن موفقیت‌های بزرگی کسب کرد همواره از ظرفیت‌ها و ایفای نقش جوانان بهره‌مند باشیم.
آقای جلیلی گفت‌: دشمن دوست داشت که دهه شصت تکرار نشود، اما در دهه ۹۰ جوانانی را دید که در عرصه‌های مختلف نقش آفرینی کردند و حججی‌ها دوباره ظاهر شدند و در عرصه‌های علمی نیز موفقیت‌های بزرگی شکل گرفت.
نامزد ریاست جمهوری اظهار امیدواری کرد: همان طور که در ۴۰ سال گذشته؛ جوانان موتور حرکت کشور بودند در آینده کشور نیز بتوانند این مسیر را با دقت و پرشتاب ادامه دهند.

  •  در موضوع‌های اقتصادی باید نگاهی داشته باشیم که بی عدالتی شکل نگیرد 

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در موضوع‌های اقتصادی باید نگاهی داشته باشیم که زمینه‌های بی عدالتی نتواند شکل بگیرد.
آقای سعید جلیلی در برنامه رئیس جمهور و جوانان شبکه سوم سیما رسانه ملی با بیان اینکه یکی از شعار‌های انقلاب اسلامی عدالت و کاهش فاصله طبقاتی و تبعیض است، افزود: در این زمینه باید دو کار انجام شود و آن این است که امکانات کشور را به خوبی توزیع کنند و به خوبی برای اقشار جامعه توزیع کنند و نباید فقط شهر تهران را ببینند یعنی در همه ایران و هر کسی که در سیستان و بلوچستان و خوزستان و هر جایی که هست باید برای آن‌ها برنامه ریزی لحاظ شود.
وی با بیان اینکه در کشور ما متأسفانه امروز فاصله طبقاتی چشمگیری را شاهدیم، گفت: در بعضی شاخص‌ها حتی در بین استان‌های کشور هم باید عدالت مورد توجه قرار گیرد و موضوعات اقتصادی رئیس جمهور باید نگاهی داشته باشد که زمینه‌های بی عدالتی و فقر و شکاف طبقاتی شکل نگیرد.

نامزد ریاست جمهوری افزود: الان بانک‌های ما مثلاً دارند تسهیلات می‌دهند و این خیلی بد است که ۵۰ درصد مردم تسهیلات دریافت نکنند یا ۹۰ درصد تسهیلات فقط به ۱۰ درصد داده شود که باید طرح‌های جدی داشته باشیم و جلوی این رویه‌ها گرفته شود و در بعضی موضوعات در زمان کوتاه مدت این کاهش فاصله طبقاتی را مردم احساس کنند.
آقای جلیلی گفت: مثلاً طرح برخورداری مردم از سهم شان در مصرف انرژی باید مورد توجه قرار گیرد و آن چیزی که دردناک است این است که برخی دهک‌های جامعه دچار مشکل حتی در تغذیه هستند که باید سهم مساوی برای این قشر در نظر گرفته شود.
وی افزود: ما بر این اساس یک طرح سبد غذایی را تبیین کردیم که با آن هر فردی که باید در روز ۲ هزار و ۵۰۰ کیلو کالری غذا به او برسد این مقدار غذا را تأمین می‌کنیم و طرح دیگر ما این است که وقتی می‌گوییم نباید این فاصله طبقاتی باشد فقط غذا و انواع سوخت نیست، حتی در بخش سفر و تفریح از امکاناتی که امروز در اختیار دولت است باید استفاده شود که البته این امکانات که در حوزه مسافرتی و سیاحتی در اختیار دولت است قابل توجه است و اگر این‌ها در اختیار مردم قرار بگیرد می‌توان با آن ۵۰۰ هزار زوج را در سال ۵ روز سفر رایگان ارائه کرد که البته شرح مفصل این طرح‌ها را مردم می‌توانند در شبکه تلویزیون ببینند.

  •  مناطق آزاد یک فرصت است 

سعید جلیلی نامزد ریاست جمهوری در برنامه رئیس جمهور و جوانان در پاسخ به سوالی درباره مناطق آزاد کشور، گفت: یکی از بحث‌های جدی در کشور واردات است، اینجا یکی از بحث‌های بسیار مهم این است که اصلاً منطقه آزاد فلسفه اش چه بوده است؟
آقای جلیلی در ادامه سخنان خود در برنامه رئیس جمهور و جوانان در شبکه سه، افزود: منطقه آزاد بر این مبنا شکل گرفته است که سکو‌هایی باشد برای صادرات کشور، همچنان که ما به غیر از مناطق آزاد همه پایانه‌های مرزی مان هم با توجه به نگاه مان و رویکرد مان که می‌گوییم می‌خواهیم اشتغال و ارزآوری را بیشترکنیم و لازمه‌اش این است که تولید را بیشتر کنیم.
این نامزد ریاست جمهوری افزود: وقتی تولید را بخواهیم بیشتر کنیم باید صادرات را بیشتر کنیم نه اینکه واردات را بیشتر کنیم لذا این باید برنامه اصلی باشد برای دولت که صادرات را یک وظیفه مهم قرار دهد.
جلیلی گفت: بر این اساس مناطق آزاد هم یک فرصت است که در صورت صادرات و تولید می‌تواند به بهترین نحو مورد استفاده قرار گیرد
لذا ما باید ببینیم همه دستگاه‌ها در این باره چه برنامه‌ای دارند/خبرگزاری صدا و سیما

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده